Adriana Lima Victoria’s Secret Look

ooooDe Victorias Secret fashion show komt er weer aan! Deze show vind jaarlijks plaats en is een van de best bekeken fashion shows ooit! Er word lingerie gedragen door de bekendste top modellen van dit moment, onder andere het Braziliaanse top model Adriana Lima! (more…)

ABH Moonchild glowkit

ooooooAnastasia Beverlyhills staat bekend om haar geweldige glowkits, een pallet met meestal 4 highlighters. Super handig  voor alle make-up artiesten. Sinds een paar weken is nu ook de nieuwe glowkit Moonschild uit, een geweldig pallet die maar liefst 6 verschillende highlighters bevat! (more…)

Indian/Asian Bridal look (Siya Jewels)

newwwIk wilde mij altijd al meer verdiepen in Indiase bruidsmake-up. De kleuren, de glitter en de glamour die er bij komen kijken spraken mij altijd al aan. Ik ben gek op de juwelen en make-up die wordt gedragen bij deze bruiloften. Je kunt je bij deze make-up helemaal uitleven en veel creativiteit gebruiken. Ik heb gekozen voor een cutcrease oog make-up met een scherpe winged eyeliner. (more…)

BH Cosmetics Carli Bybel palette

Processed with Rookie Cam

Ik volg Carli al vanaf mijn vijftiende jaar, toen ik mij net begon te interesseren voor make-up.
Ik keek altijd naar haar filmpjes en heb zoveel basics van haar geleerd.
Toen ik dit pallet zag wilde ik het heel graag hebben.

(more…)

Sigma Standout eyes Eyeliners

ioiolLaatst ontving ik deze prachtige eyeliners van Sigma. Het is de nieuwe collectie genaamd Standout Eyes. Ook ontving ik er een handig kwastje bij waarmee je de eyeliners kunt aanbrengen. In deze post review ik deze kleurtjes en laat ik een mooie look zien die ik hiermee heb gemaakt. (more…)